Parket Schuren

UW OUDE PARKET VLOER WEER ALS NIEUW? DANKZIJ GB PARKET EN TIMMERWERKEN.

Traditioneel gelegde parketvloeren gaan een leven lang mee. Maar natuurlijk slijt ook een parketvloer, zeker na jaren intensief gebruik. Als u erg gesteld bent op uw vloer kunnen wij een totale renovatie van uw parketvloer (PARKET SCHUREN) verzorgen. U zult zien dat na de behandeling uw parketvloer weer even mooi van uitstraling wordt als toen het net gelegd werd. Desgewenst komen wij de vloer beoordelen of het de moeite waard is om uw parket te schuren. Denk ook over eventuele nieuwe deklijstjes en of plinten.

De details maken het verschil.

HOE GAAN WE TE WERK?

Wij maken uw vloer weer als nieuw, meestal binnen één dag. Opnieuw uw parket schuren en polijsten is nodig na jaren intensief gebruik. Een houten vloer heeft als voordeel dat je deze gewoon weer als nieuw kunt maken door er met professionele schuurmachines een laagje vanaf te schuren. Ook de putjes en krassen worden eruit geschuurd. Plankjes die b.v. te erg beschadigd zijn kunnen worden vervangen door nieuwe plankjes.

Meestal wordt uw parketvloer in één dag geschuurd en afgewerkt. Afhankelijk van het aantal m2 en de afwerking. Lakken van uw parket wordt in drie keer gedaan wat betekend altijd een dag extra, daarna kunt u er weer jaren tegenaan, natuurlijk met enig klein onderhoud.

Lakken, olieën en ook inkleuren zijn inmiddels heel gewoon geworden. Met de White Hardwas/olie ziet b.v. uw traditionele eiken visgraat parket er ineens moderner uit. Met de Brown Hardwas/olie wordt de parketvloer veel warmer van en dieper van kleur. Tal van mogenlijkheden, welke wij op verzoek kunnen uittesten op uw parketvloer.

Laat u vakkundig te woord staan door één van onze medewerkers.

Voor U het weet zitten U weer op een stralende parketvloer.

PARKETVLOER SCHUREN EN AFWERKEN MET HARDWAX OLIE

Vanaf € 19,50 per m2 incl. 21% BTW

PARKETVLOER SCHUREN EN AFWERKEN BONA, MEGA LAK

Vanaf € 27,50 per m2 incl. 21% BTW

Ervaring

GB Parket & Timmerwerken is een bedrijf, opgezet door Gerrit Brink, die al sinds 1991 ruime ervaring heeft in het leggen, schuren olieën of lakken, repareren van parket en laminaatvloeren.

Kwaliteit

In onze winkel treft u de mooiste visgraat, patroon en brede vloerdelen, maar uiteraard beschikken wij over de beste dealerschappen van de beste en meest besproken laminaat, pvc, parket en planken vloeren. Kwaliteit is bij ons het belangrijkste uitgangspunt

Eerlijk

Wij zijn geen verkopers die moeten verkopen, maar ervaringsdeskundigen die u voorzien met de juiste informatie, en u in een gemoedelijke omgeving doen besluiten over te gaan tot uw aankoop wat u mooi en vooral praktische vind.

Showroom

Wij mogen met recht zeggen dat wij over een zeer nette en overzichtelijke winkel beschikken met daar achter een ruime buitenplaats met diverse veranda’s, overkappingen en steigerhouten meubels, ook is hier onze werkplaats en magazijn te vinden.