Terrasoverkappingen

VERRUIM UW WONING MET EEN GB TERRASOVERKAPPING

Houten veranda of terrasoverkapping,
Een veranda van hout maakt uw tuin mooier!
Wij bieden een groot assortiment kwalitatieve, betaalbare en unieke veranda’s, carports, tuinhuizen en terrasoverkappingen aan.
GB Parket en Timmerwerken bouwt uw houten veranda geheel in de stijl van uw huis en naar uw wens.
Of het nu gaat om een strakke moderne veranda of een authentieke met alle balken in zicht.
Dakbedekking kan met Polycarbonaat welke in opaal/ melkglas als doorzichtig, maar natuurlijk ook van glas.
maar denk ook aan EPDM dakbedekking. Dit kan dan ook weer in combinatie met lichtkoepels zodat het daglicht ook nog binnen komt
Er zijn heel veel mogelijkheden. De door GB Parket en Timmerwerken gebouwde veranda’s zijn van de beste kwaliteit hout en de beste materialen.
Veranda’s, carports, tuinhuizen, buitenverblijven en terrasoverkappingen worden gebouwd van lariks/ douglas hout maar kan ook van eiken.
Een veranda van hout biedt u vele mogelijkheden.
Wij hebben hier onder een aantal door ons gebouwde veranda’s afgebeeld.
Kom gerust eens bij ons kijken, wij hebben een aantal voorbeelden staan om u zo een beeld te geven van de mogelijkheden.

 

Ervaring

GB Parket & Timmerwerken is een bedrijf, opgezet door Gerrit Brink, die al sinds 1991 ruime ervaring heeft in het leggen, schuren olieën of lakken, repareren van parket en laminaatvloeren.

Kwaliteit

In onze winkel treft u de mooiste visgraat, patroon en brede vloerdelen, maar uiteraard beschikken wij over de beste dealerschappen van de beste en meest besproken laminaat, pvc, parket en planken vloeren. Kwaliteit is bij ons het belangrijkste uitgangspunt

Eerlijk

Wij zijn geen verkopers die moeten verkopen, maar ervaringsdeskundigen die u voorzien met de juiste informatie, en u in een gemoedelijke omgeving doen besluiten over te gaan tot uw aankoop wat u mooi en vooral praktische vind.

Showroom

Wij mogen met recht zeggen dat wij over een zeer nette en overzichtelijke winkel beschikken met daar achter een ruime buitenplaats met diverse veranda’s, overkappingen en steigerhouten meubels, ook is hier onze werkplaats en magazijn te vinden.